Where there's a will, there's a way
FI EN

TEHOKAS VERKOSTO

ALPI on kansainvälinen yritys, jolla on yli 1400 sitoutunutta työntekijää ja toimipaikkoja yli 77 maassa. Lisäksi yrityksellä on pitkäaikaisia partnereita periaatteessa kaikissa maissa - jokaisessa maanosassa.

 

KAHDELTA ITALIALAISELTA KAIKKIALLE MAAILMAAN


Kaikki alkoi vuonna 1945 Italiassa, missä hyvät ystävykset Albo Albini ja Alessandro Pitigliani perustivat yrityksen Albini & Pitigliani. Nämä kaksi perhettä johtavat edelleen yritystä ja ovat sen suurimpia omistajia - nyt kolmannessa sukupolvessa. Nimi ALPI on kahden sukunimen yhdistelmä.

Maailmanlaajuisesti yli 20 000 asiakasta käyttää ALPIn kuljetus- ja huolinta-alan parhaita ratkaisuja. Parhaat ratkaisut sekä ammattiosaaminen ovat myös suurilta osin ALPI-perheen noudattamia arvoja, kun he palvelevat asiakkaitaan kunnioittavasti ja sosiaalisesti vastuullisesti.

SIIRRÄMME MIELELLÄMME MITÄ TAHANSA MINNE TAHANSA

Kansainvälisen ALPI-toimipaikkojen laajan verkoston avulla voimme virtuaalisesti kuljettaa tavaroita - virtuaalisesti mihin maahan tai mistä maasta tahansa. Olipa kyse huonekalujen kuljettamisesta Puolasta Yhdysvaltoihin tai koneosien kuljettamisesta Kiinasta Portugaliin - suoritamme tehtävän kyseisissä maissa yhteistyössä omien toimipaikkojemme tai valittujen partnereidemme kanssa.

Tällä tavalla me pystymme takaamaan korkeatasoisen jatkuvuuden, palveluiden yhtenäisyyden ja viestinnän maiden välillä. Asiakkaidemme iloksi, heidän mielenrauhansa ja liiketoimintansa vuoksi.