Where there's a will, there's a way
FI EN

OLEMME HENKILÖKOHTAISESTI SITOUTUNEET ASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINTAAN

ALPI tarjoaa maailmanlaajuisesti täyden palvelun logistiikkaa ja kuljetuksia - suurella tarkkuudella 

ALPI Finland OY perustettiin vuonna 1993. Kuulumme osana Alpi Danmarkiin ja kansainväliseen ALPI Groupiin.

ALPI Groupilla on toimipaikkoja 77 maassa, ja se on tiiviissä yhteistyössä ALPI Groupiin kuuluvien kansainvälisten partnereiden kanssa. ALPI Groupin emoyhtiö on Albinii & Pitigliani S.p.A.

Albini & Pitigliani on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1945 Italiassa, Pratossa, jossa myös pääkonttori sijaitsee.
Aluksi liiketoiminta perustui pääsääntöisesti kappaletavarakuljetuksiin Italian ja Suomen välillä. Vähitellen toiminta laajentui ja nykyään toimimme maailmanlaajuisesti.


Asiantuntevalla henkilökunnallamme on vuosien kokemus kuljetus- ja huolinta-alalta.

ARVOMME OVAT TÄRKEITÄ JOKAISELLE

ALPI ja sen yleiset arvot - "High5" - jotka vaikuttavat asiakkaiden, partnereiden ja työtovereiden arkipäivään

OTAMME HUOMIOON

Ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja haasteet. Yhdessä asiakkaidemme kanssa ratkaisemme ongelmia – emme lähde kotiin, ennen kuin asiakas on tyytyväinen.

 

NÄEMME MAHDOLLISUUKSIA

Asiakkaamme ovat asiantuntijoita omilla aloillaan. Me olemme asiantuntijoita kuljetus- ja huolinta-alalla. Tehtävänämme on optimoida ja tehostaa. Löydämme ratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa.

 

TOIMIMME NOPEASTI

Olemme lähellä asiakkaitamme ja vastaamme nopeasti heidän ongelmiinsa. Olemme tietoisia nopean toiminnan merkityksestä, joka voi olla avaintekijä asiakkaidemme menestykselle.

 

OLEMME INFORMOIVIA

Asiakkaamme voivat aina luottaa siihen, että me ilmoitamme heille kuljetukseen liittyvistä odottamattomista muutoksista. Välitön informaatio on arvokasta – me tiedämme sen.

 

KANNAMME VASTUUTA

Olemme vastuussa siitä, että asiakkaiden tavarat tulevat turvallisesti ja sovittuna ajankohtana perille. Ymmärrämme, että muiden ihmisten liiketoiminta riippuu meidän hyvästä suorituskyvystä.

 

OLEMME KUIN KOTONAMME KAIKKIALLA MAAILMASSA

Toimipaikat yli 77 maassa ja tiheä maailmanlaatuinen verkosto takaavat, että pystymme hoitamaan kuljetuksia ja huolintatehtäviä minne tahansa

 

LUE LISÄÄ MAAILMANLAAJUISESTA VERKOSTOSTAMMETIETOA ALASTA

RATKAISUJA KAIKKIIN TARPEISIIN

Me keskitymme jokaisen asiakkaan erikoistarpeisiin, ja me etsimme uusia tapoja luodaksemme juuri oikean ratkaisun. Läheisessä yhteistyössä